Bel gratis 0800 74 975
Klantbeoordeling > 8.5/10 van de 856 beoordelingen
Gemakkelijk jouw voetbalreis samenstellen

Stel je reis naar Manchester City samen

8.5
Manchester City Reviews
Manchester City voetbalreizen worden gemiddeld met een 8.5 beoordeeld op basis van 20 reviews. Lees de reviews
Manchester City Manchester City https://assets.travelgroep.nl/images/62703/62703.png 4.25 20 0 5
8.5
Manchester City Reviews
Manchester City voetbalreizen worden gemiddeld met een 8.5 beoordeeld op basis van 20 reviews. Lees de reviews
Manchester City Manchester City https://assets.travelgroep.nl/images/62703/62703.png 4.25 20 0 5
Personen bekeken Manchester City arrangementen in de afgelopen 24 uur.

In vier klikken naar Etihad Stadium

Maak uw complete voetbalreis naar Manchester City eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

undefined

 

Met Sheikh Mansour bin Zayed aan het roer bij 'The Citizens' lijkt the sky the limit. Elke zomer weer worden er een aantal topspelers naar Manchester gehaald om de Premier League en de Champions League te bestormen.

Ook dit seizoen zal Manchester City weer op volle oorlogssterkte aantreden. Met topspelers als David Silva, Sergio Agüero en Kevin De Bruyne wordt het weer een spannende strijd om de titel. Zie een wedstrijd van 'The Citizens' live in het Etihad Stadium en geniet live Engels topvoetbal!

Manchester

Manchester is tegenwoordig de Noord-Engelse tegenhanger van Londen waar van alles te beleven valt. Manchester telt veel fraaie 19de eeuwse gebouwen, zoals de neogotische kathedraal, de Royal Exchange etc. Leer de bieren van de tap kennen in een van de talrijke pubs, waar u overigens ook vaak iets eenvoudigs kunt eten. 's Avonds is er een riant uitgaansaanbod! Ook kenmerkend voor de stad is de bekende afternoon tea. Naast de thee worden er sandwiches en taartjes geserveerd.

Manchester City

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Als er iemand nog twijfelt om met Voetbaltravel.nl te reizen.... gewoon boeken! De service en het nakomen van afspraken zijn meer dan top! De snelheid van informeren is heel snel en boven alles, een upgrade op zitplaatsen was ongekend. We hebben een top-belevenis gehad. Hulde aan het gehele team én Deborah van voetbaltravel.nl. Wouter, Cas en André

 

Tip: Museum en tour bij MU is zijn geld waard! De dagtramkaart voor Manchester is heel handig. Public transport alhier meer dan goed te doen.

875B244E-1D4A-42E1-B5B8-88D50059B9D8

A. Vendrig, 3 personen
26 november 2019
Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten