Alle beschikbare clubs voor voetbalreizen

De meest populaire clubs voor voetbalreizen

Om het leven wat makkelijker te maken hebben wij de populairste clubs voor een voetbalreis hieronder staan. Met FootballTrip heb je altijd gegarandeerd tickets naast elkaar in het stadion. Ook ben je altijd financieel zeker over de vooruitbetaalde reissom door onze SGR-garantie. Zoek jouw favoriete club uit voor een voetbalreis en ervaar waarom duizenden anderen hun voetbalreis via FootballTrip.be boeken.

De meest populaire voetbalreizen per land

Voetbalreizen Spanje

Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Italië

Alle voetbalreizen naar Spaanse clubs

Spanje is het ultieme land om te genieten van voetbal op topniveau. Dit in combinatie met het aantrekkelijke klimaat zorgt ervoor dat voetbalreizen naar Spanje erg populair zijn. Geniet van het zonnetje en neem plaats op een terras en bestel lekker wat tapas. Voor de wedstrijd geniet je van de Spaanse gezelligheid in één van de “cervecerias” rondom het stadion. Een voetbalreis naar Spanje is de perfecte citytrip.

Alle voetbalreizen naar Engelse clubs

De premier league is de rijkste competitie ter wereld. Vanzelfsprekend vind je hier vele topclubs. De Engelse hebben een rijke voetbalgeschiedenis en veel van de supporters cultuur is ook hier ontstaan. Voor vele mensen is een voetbalreis naar een Engelse club een droom die uitkomt. Dit begint natuurlijk al voor de wedstrijd in een pub waar uit volle borst meegezongen wordt. Een voetbalreis naar Engeland zal je de rest van je leven bij blijven.

Alle voetbalreizen naar Italiaanse clubs

De Italiaanse serie A is de laatste meer in opmars gekomen voor voetbalreizen. Italië is als land perfect te combineren met een voetbalreis. De rijke cultuur, heerlijk mediterraan klimaat en een uitstekende keuken.

Overige clubs

Los van de grote competities bieden wij ook enkele reizen naar Duitsland aan. In Frankrijk zijn de voetbalreizen naar PSG populair. Celtic is de enige Schotse club in ons aanbod.